MAASTRICHT - Na de Amsterdamse IJ- en Piet-Heintunnel en de Barendrechtse Boezemtunnel is nu ook de Maastrichtse Marktmaastunnel voorzien van NeoFos Led verlichting.

Op 3 januari 2014 heeft de Gemeente Maastricht de definitieve gunning bekend gemaakt van het 10-jarig onderhoud aan de tunneltechnische installaties (TTI) van de markt-maastunnel in Maastricht. Heijmans heeft deze opdracht gegund gekregen. De omvang van de opdracht is €3,9 miljoen. Daarvoor wordt zowel variabel als correctief onderhoud uitgevoerd.

De verlichting als onderdeel van de TTI, is een installatie waarop onderhoud geleverd dient te worden. Heijmans heeft NeoFos gevraagd een energiezuinig en onderhoudsarm alternatief te bieden voor de conventionele verlichting in de Marktmaastunnel. In overleg met de Gemeente Maastricht en na een gedegen testopstelling zijn ook nu, middels een doordachte conversiekit, de bestaande armaturen, van LED voorzien. Met deze excersitie, die in Augustus 2015 heeft plaatsgevonden, bespaart niet alleen de Gemeente Maastricht meer dan 50% energie maar wordt ook het onderhoudsinterval verlengd. Opmerkelijk was ook de bijzonder goede samenwerking tussen Heijmans en NeoFos zo getuige het statement van de Heijmans' projectleider Tim Leenders; "Onafhankelijk, pro-actief en prettig snel met ons meewerkend is wat NeoFos voor ons in mijn project heeft betekent."

Ervaringen van anderen

Waarom NeoFos?

  • Innovatief
  • Meedenkend
  • Flexibel
  • Interpersoonlijk
  • Dienstgericht
Copyright 2016, All Rights Reserved 2021 | Webdesign by Webdelta