ZAANDAM - De afdeling Service, Onderhoud en Modernisering van NS zorgt voor het onderhoud van de treinen. Dit bedrijf was voorheen bekend als NedTrain. Het technisch onderhoud, het schoonmaken en de snelle servicebeurten worden door deze afdelingen verzorgd en zij zorgen daarmee dat 1,2 miljoen treinreizigers dagelijks in schoon materieel veilig en op tijd op hun bestemming komt.

Voor een aantal snelle Servicebedrijven, Technische Centra, maakte Neofos de onderhoudsverlichting al. Ook voor een aantal andere onderhoudsbedrijven wordt Neofos verlichting gebruikt waar recent de werkplaats van Maastricht is bijgekomen. Alle putsporen zijn voorzien van de maatgemaakte NeoFos Treno verlichting wat snel en vakkundig door Strukton Workshere geĆÆnstalleerd is.

In het proces is doordacht te werk gegegaan. De samenwerking voor de oplossing tussen Strukton WS en Neofos was vooraf intensief en heeft uiteindelijk geleid tot een totaaloplossing van montagerail tot en met besturingscomponenten van de verlichting. Voor een lange levensduur wordt gebruik gemaakt van industriĆ«le voedingen en solid state electronica componenten. De armaturen, voorzien van led met een lichtkleur van 4500K zorgt voor een goede en prettige verlichting op het object. Verder zijn de armaturen zo geconstrueerd dat ze een behoorlijke impact kunnen verdragen. 

De onderhoudsmonteurs van NS Service en Onderhoud kunnen nu goed verlicht hun werkzaamheden uitvoeren waardoor de treinen snel en vakkundig onderhouden kunnen worden.

Ook benieuwd wat Neofos voor u kan betekenen?

Ervaringen van anderen

Waarom NeoFos?

  • Innovatief
  • Meedenkend
  • Flexibel
  • Interpersoonlijk
  • Dienstgericht
Copyright 2016, All Rights Reserved 2024 | Webdesign by Webdelta