ZAANDAM - Ieder jaar houdt het Koninklijk Huis het traditionele nieuwjaarsontvangst waar gasten uit politiek en openbaar bestuur te gast zijn. Daarnaast werden dit jaar ca. 40 vertegenwoordigers uit de maakindustrie uitgenodigd waaronder Neofos B.V.

Geheel onverwacht ontving Robbert Bloem in november een telefoontje van de Dienst van het Koninklijk Huis met de mededeling dat hij door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima is uitgenodig voor het nieuwjaarsontvangst op 15 januari 2019.

Robbert: "Blijkbaar hebben we ons hoofd boven de tafel uitgestoken door activiteiten te hebben en te doen die gezien worden. Naast dat we in 2013 de ledbuisproductie van China naar Nederland hebben teruggehaald is de aanpak van onze maatwerkoplossingen ook niet onopgemerkt gebleven. Ik ben dan ook trots dat we door deze uitnodiging erkenning krijgen voor wat we doen en ons verder motiveert. De uitnodiging heb ik dan ook van harte aangenomen en heb naast de Koning en Koningin te ontmoeten ook verscheidene interessante collegabedrijven uit de maakindustrie en politici ontmoet".

Over Neofos

NeoFos B.V. is een Nederlandse producent en leverancier van standaard- en maatwerk verlichtingsoplossingen die door de installatiebranche in diverse situaties worden geïmplementeerd.

Als spil in de driehoek klant, installateur en producent intermediëren we in standaard en maatwerk verlichtingsoplossingen.
Met onze eigen, vaak lokale, (sociale) partners zijn we in staat om maatwerkproducten en productaanpassingen te realiseren waardoor we ervoor zorgen dat de producten volgens de eisen en wensen naadloos bij de oplossing aansluiten.

Dit resulteert in een tevreden en duurzaam gebruik van onze verlichtingsproducten en -oplossingen voor bedrijven, overheden, scholen en ziekenhuizen.

Ervaringen van anderen

Copyright 2016, All Rights Reserved 2023 | Webdesign by Webdelta