BAARN - NeoFos heeft speciaal voor kantoor en binnengebruik nieuwe leds ontwikkeld. Deze leds zullen toegepast worden in haar nieuwe NeoFos® Office ledbuizen. Met deze speciale led verlichting voor kantoren is NeoFos de enige die een waardige vervanger heeft voor de conventionele TL verlichting.

Uit tests en inventarisaties blijkt dat veel mensen niet of niet snel genoeg kunnen wennen aan koele en blauwe ledverlichting op de werkplek. Dit zorgt ervoor dat ledverlichting op kantoor maar ook in het ziekenhuis en op school nog geen gewoongoed is.

De nieuwe leds die NeoFos in haar Office ledbuizen gebruikt zijn vanaf de basis opnieuw gegenereerd. Sleutelwoorden als natuurgetrouwe, warme en plezierige led verlichting zijn als uitgangspunt genomen voor de bepaling van de lichtervaring. Voor de aanpassing van die lichtervaring is teruggegaan naar de aanvankelijke receptuur van de led. De samenstelling van de led is zo aangepast dat de lichtervaring van een gebruiker op de werkplek eender is als die van de veelvoorkomende TL verlichting 830/833. Naast het aanpassen van de lichtervaring zijn technische hoogstaande aanpassingen gedaan waardoor voor het eerst warm licht in een ledbuis kunnen tonen.
Kortom, de NeoFos® Office verlichting en waardig vervanger van huidige binnenverlichting zoals kantoorverlichting en verlichting in scholen en ziekenhuizen met de voordelen van led, energiezuinig en een lange levensduur.

Naast de Office ledbuis heeft NeoFos de Eco ledbuis. Deze Eco ledbuizen zijn verkrijgbaar in de diverse kleurtemperaturen van 4500K tot 6500K en worden zowel voor binnen als buitengebruik toegepast. Deze uniforme verlichting kenmerkt zich door aspecten als hoge lichtopbrengst en een laag energiegebruik.

Alle NeoFos ledbuizen hebben dezelfde eigen ontwikkelde driver waardoor aspecten als lichtnetverstoring (harmonischen) en blindstromen (power factor / arbeidsfactor) zeer goed zijn.
(een uitgebreid testrapport van het KEMA gecertificeerd bureau AET is voorhanden).

Technische informatie over de NeoFos Office ledbuizen en de NeoFos Eco ledbuizen zijn te vinden op de productenpagina.

"We verwachten veel van deze ledbuizen. De constante voeling met de markt en de ontwikkelingen die we momenteel doormaken zorgen voor een enorme voorsprong in de markt. We zullen zeker gaan merken dat dit zijn vruchten zal afwerpen" aldus development manager Robbert Bloem.

Ervaringen van anderen

Waarom NeoFos?

  • Innovatief
  • Meedenkend
  • Flexibel
  • Interpersoonlijk
  • Dienstgericht
Copyright 2016, All Rights Reserved 2023 | Webdesign by Webdelta