VOORSCHOTEN - Op een afdeling bij Gemeente Voorschoten is heimelijk de bestaande tl-verlichting vervangen door NeoFos Eco Office ledbuizen. Na twee weken was het nog niet opgevallen.

Iedereen wil haar steentje in de hang naar energie(kosten)besparing en CO2 reductie bijdragen, zo-ook de overheid. Ledverlichting wordt niet vaak gezien als goed alternatief voor kantoorverlichting, immers, er zijn helaas nog steeds voorbeelden bekend waar het misgegaan is.

Gemeente Voorschoten wilde weten of de NeoFos ledbuizen een reeël alternatief is voor bestaande TL verlichting. Zo ontstond het idee bij facilitaire zaken om op één afdeling heimelijk de bestaande tl-verlichting te vervangen door de NeoFos Eco Office G3 ledbuizen. Een interessante benadering, maar wel een belangrijke. Het licht uit deze Eco Office ledbuizen lijkt nl. sprekend op het bestaande tl-licht dat in ca. 80% van alle kantoren wordt toegepast. Door aanpassingen als tint en de grote lichtopbrengst van deze ledbuizen is uiteindelijk twee weken nadat de verlichting vervangen was aan de medewerkers gemeld dat ze onder ledverlichting werkten.
"Voor ons is dat een bekroning op ons werk. We zijn al zo'n anderhalf jaar bezig met de ontwikkeling van een 'marktwaardige' ledbuis en dan is dit het resultaat" aldus Maarten Bosch, Manager R&D bij NeoFos.

Ervaringen van anderen

Waarom NeoFos?

  • Innovatief
  • Meedenkend
  • Flexibel
  • Interpersoonlijk
  • Dienstgericht
Copyright 2016, All Rights Reserved 2023 | Webdesign by Webdelta