U bevindt zich op de Website van NeoFos B.V. NeoFos® een geregistreerd en gedeponeerd merk en mag alleen door de rechtmatige eigenaren worden gebruikt.

De website van NeoFos is een publicatie van informatie met als doel u als bezoeker of gebruiker te informeren.

De website en de informatie daarop wordt met zorg en nauwkeurigheid gemaakt en onderhouden. Desondanks kan het zijn dat informatie op de website incompleet of incorrect is. NeoFos B.V. is geenszins aansprakelijk voor directe of indirecte schade ten gevolge van het gebruik van de informatie van deze website. In het geval dat vanaf de website van NeoFos B.V. doorverwijzende links naar derden (hyperlinks) wordt aangeboden is NeoFos B.V. nimmer aansprakelijk voor de daar aangeboden informatie.

NeoFos B.V. kan, zonder waarschuwing vooraf, wijzigingen en veranderingen op de website doorvoeren zonder dat aan die wijzigingen of veranderingen rechten ontleend kunnen worden. Veranderingen en/of wijzigingen zoals voornoemd kunnen betrekking hebben op voorwaarden en condities, design van de website, alle informatie, logo's, afbeeldingen, doorverwijzingen, kortom, alle inhoud en/of content op deze website.

Het is niet toegestaan om zonder expliciete schriftelijk toestemming van NeoFos B.V. informatie van de website te onttrekken, verveelvoudigen of anderszins te verhandelen.

Ervaringen van anderen

Waarom NeoFos?

  • Innovatief
  • Meedenkend
  • Flexibel
  • Interpersoonlijk
  • Dienstgericht
Copyright 2016, All Rights Reserved 2023 | Webdesign by Webdelta